Coronavirus voorzorgsmaatregelen

Home » Coronavirus voorzorgsmaatregelen

In verband met de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus, en het dringende verzoek van de rijksoverheid om het besmettingsgevaar zo veel mogelijk te beperken, heeft Gruno Vastgoed het volgende besloten. Bezichtigingen, contractondertekeningen en huuropzeggingen zullen tot nader orde digitaal worden afgehandeld. Klein onderhoud kan niet worden uitgevoerd. Noodgevallen zullen worden uitgevoerd. Gruno Vastgoed is tot dit besluit gekomen om de gezondheid van onze medewerkers, huurders, verhuurders en aannemers zo min mogelijk in gevaar te brengen. Wij hopen op uw begrip.

Bezichtigingen

Bezichtigingen op locatie zijn niet meer mogelijk in verband met besmettingsgevaar. Op aanvraag is foto- en videomateriaal beschikbaar. Eventuele maatvoering kunnen wij ook doorsturen. Wanneer u de woning wilt huren kunt u via het screeningformulier uw interesse kenbaar maken. Één van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen.
 

Huur opzeggen

Opzeggingen kunnen via het opzeggen huur formulier worden ingediend.
 

Contactondertekeningen

Huurovereenkomsten worden enkel per e-mail toegezonden. Wij verzoeken u om de huurovereenkomst getekend retour te mailen. Vervolgens ontvangt u van ons het door een medewerker getekend contract retour.
 

Storingen en onderhoud

Wij kunnen op dit moment geen verzoeken verwerken voor klein onderhoud, onze aannemers kunnen helaas niet voor kleine zaken de deur uit. Uiteraard zijn wij nog steeds bereikbaar voor noodgevallen per e-mail en telefoon:
 

Geldigheid

De genomen maatregelen zullen gezien de huidige situatie gelden voor onbepaalde tijd. Wij houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten en zullen alle (eventuele) maatregelen op deze pagina plaatsen.

Het team van Gruno Verhuur
In verband met het coronavirus hebben wij een aantal maatregelen getroffen. Coronavirus voorzorgsmaatregelen

Compare Listings

Titel Huur Status Type Oppervlakte Doel Slaapkamers Badkamers