J.C. Kapteynlaan 11-2: Studio nabij alle voorzieningen.

Home » Offers » J.C. Kapteynlaan 11-2: Studio nabij alle voorzieningen.
Rented out
905,00mnd (incl.)
This property is already rented out.
 No brokerages fees
 Free viewing
 Many properties

per direct komt er een studio aan de J.C. Kapteynlaan 11-2 beschikbaar. Met een oppervlakte van 30 vierkante meter biedt deze woning een ideale leefruimte voor zowel studenten als werkenden.

De studio is gunstig gelegen nabij alle voorzieningen die u nodig heeft. Op loopafstand vindt u diverse supermarkten, winkels, restaurants, cafés en openbaar vervoersmogelijkheden. Bovendien bevindt de studio zich in een rustige en aangename buurt, waardoor u kunt genieten van een vredige leefomgeving.

Binnenkomend in de studio wordt u verwelkomd in een lichte en goed onderhouden ruimte. De woonkamer en slaapkamer vormen één open ruimte, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare vierkante meters. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnenstromen, waardoor de studio een warme en uitnodigende sfeer heeft.

De keuken is compact maar functioneel en is uitgerust met alle benodigde apparatuur, zoals een koelkast, kookplaat en een magnetron. Hier kunt u uw culinaire vaardigheden de vrije loop laten en heerlijke maaltijden bereiden. De aangrenzende badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

 

De woning is circa 30 vierkante meter groot en de huurprijs bedraagt: € 905 incl.

Details

Price : 905,00mnd (incl.)
Property Type : Apartment
Area : 30 m²
Address : J.C. Kapteynlaan 11-2
Zip Code : 9714 CL
City : Groningen
Status : Rented out
Bouwjaar : 1901
Deposit : 905
Rent Benefit : Yes
Available from : Per direct

Pararius

You must login to view these details

Location

Get Directions

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms