Inboedel en aansprakelijkheidsverzekering

Home » Huurgids » Bijkomende kosten » Inboedel en aansprakelijkheidsverzekering

Inboedel en aansprakelijkheidsverzekering

Vooral in studentenhuizen valt er voor inbrekers veel te halen; in vrijwel elke kamer ligt wel een smartphone, laptop en in de meeste gevallen hangt er ook een televisie. Een inbreker kan zo al snel voor duizenden euro’s buit maken in een studentenhuis. Daarom is het bij Gruno Verhuur verplicht om een inboedelverzekering te af te sluiten. Deze verzekering dekt de schade als er iets wordt gestolen, maar ook als je te maken hebt van waterschade, brand- of rookschade.

Tevens is het afsluiten van een aansprakelijkheidsverzekering verplicht bij Gruno Verhuur. Hiermee dek je de schade die jij bij andere personen (letselschade) of zaken hebt veroorzaakt. Is er bijvoorbeeld een leiding gesprongen en heeft dat waterschade veroorzaakt bij de buren, dan ben je hiervoor verzekerd. Maar ook als er bijvoorbeeld een voorbijganger gewond raakt door een dakpan die van jouw huis is afgewaaid, kun je je beroepen op deze verzekering.

Niet elke verzekeringsmaatschappij dekt dezelfde kosten. Check dus voor je een verzekering afsluit, welke kosten gedekt worden.

Compare Listings

Titel Huur Status Type Oppervlakte Doel Slaapkamers Badkamers