Bloemsingel 109: Ruim een slaapkamer appartement nabij de binnenstad van Groningen en het Noorderplantsoen

Home » Huuraanbod » Bloemsingel 109: Ruim een slaapkamer appartement nabij de binnenstad van Groningen en het Noorderplantsoen
Verhuurd
1.200,00mnd (excl.)
Deze woning is verhuurd.
 Geen bemiddelingskosten
 Gratis bezichtigingen
 Uitgebreid aanbod

Dit charmante appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een modern complex, gelegen op een prachtige locatie. Gelegen in een rustige woonwijk, op slechts vijf minuten afstand van het bruisende stadscentrum, biedt deze woning een ideale combinatie van comfort en gemak. Bovendien bevinden het Noorderplantsoen, het stadsstrand, het UMCG en winkelcentrum de Beren zich op steenworp afstand.

Het appartement is ruim en goed verlicht, met een praktische indeling. De woonkamer is royaal en grenst aan de open keuken, waardoor een gezellige en functionele leefruimte ontstaat.

Het appartementencomplex Bloemhof is gelegen aan de noordkant van het centrum, in de buurt van het Ebbingekwartier. Bij de constructie van het complex zijn hoogwaardige materialen gebruikt, wat bijdraagt aan de kwaliteit en duurzaamheid ervan. Bovendien kunnen de bewoners gebruikmaken van de gemeenschappelijke binnentuin op de eerste verdieping.

De indeling van het appartement is als volgt: op de begane grond is er een ruime entree met intercom, lift en trappenhuis. Achter de hal bevinden zich fietsenbergingen, waarvan één specifiek voor dit appartement met een oppervlakte van ongeveer 3m².

Op de eerste verdieping is er een aparte ingang naar de woning, met een hal, meterkast, gang, woonkamer met open keuken (gezamenlijk circa 32m²), een slaapkamer van ongeveer 12,5m², een toilet met fonteintje, een CV-ruimte en een badkamer met douche, wastafel en aansluiting voor witgoed.

De huurprijs bedraagt: €1200 excl.

Details

Prijs : 1.200,00mnd (excl.)
Woningtype : Appartement
Oppervlakte : 77 m²
Adres : Bloemsingel 109
Postcode : 9714DS
Plaats : Groningen
Status : Rented out
Bouwjaar : 2010
Borg : 1200
Huurtoeslag : No
Beschikbaar vanaf : 01-08-2023

Pararius

You must login to view these details

Locatie

Get Directions

Compare Listings

Titel Huur Status Type Oppervlakte Doel Slaapkamers Badkamers