J.C. Kapteynlaan 11-2: Studio nabij alle voorzieningen.

Home » Huuraanbod » J.C. Kapteynlaan 11-2: Studio nabij alle voorzieningen.
Verhuurd
905,00mnd (incl.)
Deze woning is verhuurd.
 Geen bemiddelingskosten
 Gratis bezichtigingen
 Uitgebreid aanbod

per direct komt er een studio aan de J.C. Kapteynlaan 11-2 beschikbaar. Met een oppervlakte van 30 vierkante meter biedt deze woning een ideale leefruimte voor zowel studenten als werkenden.

De studio is gunstig gelegen nabij alle voorzieningen die u nodig heeft. Op loopafstand vindt u diverse supermarkten, winkels, restaurants, cafés en openbaar vervoersmogelijkheden. Bovendien bevindt de studio zich in een rustige en aangename buurt, waardoor u kunt genieten van een vredige leefomgeving.

Binnenkomend in de studio wordt u verwelkomd in een lichte en goed onderhouden ruimte. De woonkamer en slaapkamer vormen één open ruimte, waardoor u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare vierkante meters. De grote ramen laten veel natuurlijk licht binnenstromen, waardoor de studio een warme en uitnodigende sfeer heeft.

De keuken is compact maar functioneel en is uitgerust met alle benodigde apparatuur, zoals een koelkast, kookplaat en een magnetron. Hier kunt u uw culinaire vaardigheden de vrije loop laten en heerlijke maaltijden bereiden. De aangrenzende badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

 

De woning is circa 30 vierkante meter groot en de huurprijs bedraagt: € 905 incl.

Details

Prijs : 905,00mnd (incl.)
Woningtype : Appartement
Oppervlakte : 30 m²
Adres : J.C. Kapteynlaan 11-2
Postcode : 9714 CL
Plaats : Groningen
Status : Rented out
Bouwjaar : 1901
Borg : 905
Huurtoeslag : Yes
Beschikbaar vanaf : Per direct

Pararius

You must login to view these details

Locatie

Get Directions

Compare Listings

Titel Huur Status Type Oppervlakte Doel Slaapkamers Badkamers