Nieuwburen 29 (Lemmer): Leuk appartement met twee slaapkamers in Lemmer

Home » Huuraanbod » Nieuwburen 29 (Lemmer): Leuk appartement met twee slaapkamers in Lemmer
Verhuurd
1.050,00/mnd (excl.)
Deze woning is verhuurd.
 Geen bemiddelingskosten
 Gratis bezichtigingen
 Uitgebreid aanbod

Per direct beschikbaar!

Gelegen in het pittoreske stadje Lemmer, bieden wij u een prachtige huurwoning aan op Nieuwburen 29. Deze charmante woning beschikt over 2 slaapkamers, een kleine buitenruimte en een ruime woonkamer. Met een huurprijs van €1050,- exclusief per maand, biedt deze woning een geweldige kans voor een comfortabel en gezellig thuis.

 

Beschrijving: Bij het betreden van deze woning wordt u begroet door een ruime en lichte woonkamer. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een prachtig uitzicht op de omgeving. De woonkamer is voorzien van voldoende ruimte om een comfortabele zithoek en een eethoek te creëren.

De woning beschikt over twee slaapkamers, ideaal voor een stel, een klein gezin of voor het gebruik als een studeer- of hobbykamer. Beide slaapkamers zijn goed formaat en bieden voldoende ruimte voor een bed, kast en andere meubels.

Buiten de woning is er een kleine buitenruimte waar u kunt genieten van de frisse lucht.

De woning is gunstig gelegen in het gezellige stadje Lemmer. Op loopafstand vindt u diverse voorzieningen, zoals supermarkten, winkels, restaurants en openbaar vervoer. Daarnaast bevindt de woning zich op korte afstand van het prachtige IJsselmeer en de schitterende Friese meren, wat geweldige mogelijkheden biedt voor watersportliefhebbers en natuurliefhebbers.

Details

Prijs : 1.050,00/mnd (excl.)
Woningtype : Appartement
Oppervlakte : 86 m²
Adres : Nieuwburen 29
Postcode : 8531 EG
Plaats : Lemmer
Status : Rented out
Bouwjaar : -
Borg : €1050
Huurtoeslag : No
Beschikbaar vanaf : 01-07-2023

Pararius

You must login to view these details

Locatie

Get Directions

Compare Listings

Titel Huur Status Type Oppervlakte Doel Slaapkamers Badkamers