Vondellaan 248: Ruim appartement nabij vele voorzieningen

Home » Huuraanbod » Vondellaan 248: Ruim appartement nabij vele voorzieningen
Verhuurd
1.200,00mnd (excl.)
Deze woning is verhuurd.
 Geen bemiddelingskosten
 Gratis bezichtigingen
 Uitgebreid aanbod

Dit Ruime appartement dat gelegen is aan de Vondellaan in Groningen komt per direct beschikbaar.

Omgeving:

Dit appartement is gelegen in de mooie buurt, De Wijert. Dit is een buurt die aan de zuidkant van de stad te vinden is. De portiekflat waar de woning onderdeel van is, is op steenworp afstand van supermarkten en bushaltes die direct in verbinding staan met de rest van de stad. Het centraal station is met tien minuten en de binnenstad met vijftien minuten fietsen te bereiken.

 

Indeling:

De woning bevindt zich op de derde verdieping die door een trappenhuis te bereiken is. Bij binnenkomst in het appartement betreedt u de hal. Aan uw linkerhand bevinden zich twee deuren die beide naar een slaapkamer leiden. Aan uw rechterhand bevinden zich twee deuren, de eerste deur biedt doorgang naar het toilet, de tweede naar de keuken. Wanneer u de hal rechtdoor oversteekt is daar de deur naar de ruime woonkamer. In de Woonkamer zijn aan weerskanten van de ruimte kozijnen die zowel voor veel licht zorgen als voor de doorgang naar het balkon aan de straatzijde en het balkon aan de achterzijde. De keuken is een luxe uitgevoerde keuken met meerdere inbouwapparatuur zoals een inbouw vaatwasser, inbouw oven, inbouw inductiekookplaat en inbouw koelkast net vriesvak. Via de keuken kan u in de badkamer komen. Verder is er in de keuken nog een deur die naar het balkon aan de straatzijde leidt. In de kelder zijn meerdere opbergruimtes. Elke woning heeft zijn eigen opbergruimte die op slot kan zodat bewoners bijvoorbeeld hun fiets veilig kunnen stallen.

 

Prijs:

De prijs voor dit appartement is €1200,- exclusief. Dit betekent dat u zelf moet zorgen voor gas, water, elektriciteit en signaal contracten.

 

Details

Prijs : 1.200,00mnd (excl.)
Woningtype : Appartement
Oppervlakte : 80 m²
Adres : Vondellaan
Postcode : 9721 LL
Plaats : Groningen
Status : Rented out
Bouwjaar : 1960
Borg : 1250
Huurtoeslag : No
Beschikbaar vanaf : 01-10-2022

Pararius

You must login to view these details

Locatie

Get Directions

Compare Listings

Titel Huur Status Type Oppervlakte Doel Slaapkamers Badkamers