Wassenberghstraat 32B: Ruim twee slaapkamer appartement met groot balkon dichtbij het centrum.

Home » Huuraanbod » Wassenberghstraat 32B: Ruim twee slaapkamer appartement met groot balkon dichtbij het centrum.
Verhuurd
1.450,00mnd (incl.)
Deze woning is verhuurd.
 Geen bemiddelingskosten
 Gratis bezichtigingen
 Uitgebreid aanbod

Per 1 september 2022 komt deze riante woning beschikbaar op de tweede verdieping aan de Wassenberghstraat 32C.

Locatie
Het appartement is gelegen in de Schildersbuurt van Groningen. De schildersbuurt kenmerkt zich door statige herenhuizen en is nabij het Noorderplantsoen en de Binnenstad van Groningen.

Indeling

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van de woning. Via de vaste trap kom je op de tweede verdieping waar de entree is van de woning. Bij het betreden van de woning begeeft u zich als eerste in een hal die toegang geeft naar de woonkamer en de badkamer. In de woonkamer veel lichtinval door de grote raampartijen, hierdoor krijgt de ruimte een ruime en frisse uitstraling en geeft het via openslaande deuren ook toegang tot het grote balkon en aan de andere kant van de woonkamer is de toegang naar het kleine balkon. De andere deur in de hal geeft toegang tot de badkamer. In de badkamer is een douche, toilet en een wastafel met spiegel te vinden. In de badkamer zijn tevens ook de aansluitingen voor een wasmachine aanwezig. Via de woonkamer is het entree naar de keuken. De keuken is voorzien van inbouw apparatuur zoals een inbouw koelvriescombinatie, inbouw vaatwasser en inbouw gasfornuis. De slaapkamer kan worden bereikt via de woonkamer.

Huurprijs

De huurprijs bedraagt €1.450,- inclusief het voorschot voor gas, water, elektra en internet. De huurprijs is exclusief gemeentelijke belastingen, deze zijn voor eigen rekening.

Details

Prijs : 1.450,00mnd (incl.)
Woningtype : Appartement
Oppervlakte : 64 m²
Adres : Wassenberghstraat 32B
Postcode : 9718 LM
Plaats : Groningen
Status : Rented out
Bouwjaar : 1901
Borg : 1450
Huurtoeslag : No
Beschikbaar vanaf : 01-09-2022

Pararius

You must login to view these details

Locatie

Get Directions

Compare Listings

Titel Huur Status Type Oppervlakte Doel Slaapkamers Badkamers